Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

165 de programe de formare profesionala vor incepe in luna aprilie 2018, la nivel national

02 /Apr2018
Tags: formare profesionala gratuitainstruire profesionala

Vesti bune pentru romani, avand in vedere ca 2.864 persoane vor putea participa la cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in luna aprilie 2018.

Programele de formare profesionala cu cele mai multe locuri disponibile vizeaza calificari precum: lucrator in comert (241), bucatar (205), agent de securitate (191), inspector resurse umane (188), operator introducere validare si prelucrare date (158), lucrator in cultura plantelor (130), lucrator in  structuri pentru constructii (101), contabil (96), manichura – pedichiura (95), comunicare in limba engleza (87).

Cei mai multi participanti se preconizeaza in judetele: Dambovita (154 persoane), Brasov (154 persoane), Dolj (154 persoane), Bihor (143 persoane), Suceava (140 persoane).

Pentru detalii, cei interesati se pot adresa agentiei teritoriale pentru ocuparea fortei de munca sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro la sectiunea Formare profesionala.


Cat investeste anual un angajator in formarea profesionala a unui salariat roman


Ca si angajatii romani au devenit din ce in ce mai interesati de a progresa profesional, iar training-urile sunt printre facilitatile dorite de acestia, nu mai este un secret de mult timp.

Asa se face ca majoritatea companiilor au incept sa isi trimita salariatii la cursuri si formari profesionale. Conform datelor puse la dispozitie de Institutul de Statistica (INS) o firma cheltuieste anual, in jur de 1.700 de lei, pentru instruirea profesionala a unui angajat >>>

 

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "165 de programe de formare profesionala vor incepe in luna aprilie 2018, la nivel national":
Rating:

Nota: 4.5 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".