Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Cursuri GRATUITE de formare profesionala in decembrie. Peste 2.000 de persoane vor participa

26 /Nov2018
Tags: formare profesionala anofmformare profesionala gratuitaformare profesionala decembrie 2018

Vesti bune pentru romani, in contextul in care 141 programe de formare profesionala vor incepe in luna decembrie 2018, la nivel national 2.433 persoane vor participa la cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in decembrie 2018.

Programele de formare profesionala cu cele mai multe locuri disponibile vizeaza calificari precum: lucrator in  comert –197 persoane;  ospatar  (chelner)  vanzator in  unitati  de alimentatie – 156 persoane;bucatar –155  persoane; competente cheie – comunicare in limba  romana –126 persoane; agent   de   securitate –112 persoane; operator introducere,validare si prelucrare date –111 persoane; inspector (referent) resurse umane – 101  persoane; contabil – 88  persoane; lucrator  in  structuri  pentru constructii – 87 persoane; lucrator finisor pentru constructii  – 77 persoane. Judetele in care, in luna decembrie, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti, sunt: Mehedinti (185 persoane), Vrancea (175 persoane), Mures (167 persoane), Prahova (156 persoane), Bucuresti (140 persoane).

Pentru detalii, cei interesati se pot adresa agentiei teritoriale pentru ocuparea fortei de munca in a carei raza au domicliul sau resedinta sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro la sectiunea Formare profesionala.

 

Refuzul unui loc de munca duce la pierderea venitului minim garantat

Vesti mai putin bune pentru cei care nu aveau de gand sa munceasca, avand in vedere ca persoanele apte de munca beneficiare ale Legii nr. 416 din 2001 privind venitul minim garantat pot pierde ajutorul social daca refuza un loc de munca sau participarea la serviciile pentru stimularea ocuparii fortei de munca si de formare profesionala.

Asadar, cine nu va munci...citeste continuarea despre venitul minim garantat aici >>>

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Cursuri GRATUITE de formare profesionala in decembrie. Peste 2.000 de persoane vor participa":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".