Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Formare profesionala GRATUITA in aprilie 2019! Inspector resurse umane sau contabil, doar 2 dintre numeroasele calificari

26 /Mar2019
Tags: formare profesionala 2019formare profesionala gratuitacursuri formare profesionalacursuri formare profesionala weekend

Vesti bune pentru romanii care doresc sa se formeze profesional, in contextul in care pot beneficia de cursuri gratuite, oferite de autoritatile romane.

2.289 persoane vor participa la cursurile gratuite organizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca in aprilie 2019.

Programele de formare profesionala cu cele mai multe locuri disponibile vizeaza calificari precum: inspector (referent) resurse umane (209), agent de securitate (190), bucatar (179), lucrator in comert (177), operator introducere validare si prelucrare date (163), comunicare in limba engleza (70 persoane), ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie publica (70 persoane), contabil (64 persoane), expert achizitii publice (62 persoane), ingrijitoare batrani la domiciliu (62 persoane).

Judetele in care, in luna aprilie, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti, sunt: Vrancea (182 persoane), Brasov (126 persoane), Dambovita (140 persoane), Bucuresti (140 persoane), Satu Mare (98 persoane).

Pentru detalii, cei interesati se pot adresa agentiei teritoriale pentru ocuparea fortei de munca in a carei raza au domicliul sau resedinta (sectiunea Contact/ Contact AJOFM) sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro la sectiunea Persoane fizice/ Cursuri de formare profesionala.


Formarea profesionala a salariatilor in weekend. Cum se va proceda?

Va reamintim ca pregatirea profesionala a salariatilor este obligatorie si poate fi facuta respectand prevederile art. 193 Codul muncii.

Potrivit art. 196 alin. (1) din Codul muncii participarea la formarea profesionala poate avea loc la initiativa angajatorului sau la initiativa salariatului.


Modalitatea concreta de formare profesionala, drepturile si obligatiile partilor, durata formarii profesionale, precum si orice alte aspecte legate de formarea profesionala...mai multe despre formarea profesionala aici >>>

 

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Formare profesionala GRATUITA in aprilie 2019! Inspector resurse umane sau contabil, doar 2 dintre numeroasele calificari":
Rating:

Nota: 4 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".