Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Modalitati prin care poti fi mereu avansat, la locul de munca

23 /Nov2016
Tags: cum sa fii avansat la muncaloc de muncapromovare loc de munca

Orice angajat care are un tel in ceea ce priveste cariera, isi doreste sa fie promovat la locul de munca, iar daca da dovada de profesionalism si determinare, probabil ca acest fapt se va petrece.

De multe ori, aceste aspecte sunt discutate inca de la interviul de angajare, iar candidatii pot afla atunci pentru cat timp, aproximativ, trebuie sa ocupe functia actuala.


De multe ori, un angajat poate progresa la locul de munca rapid, intre 3 si 6 luni, dar cum poate face acest lucru sa se intample mai usor?


Iata cum sunt cei care avanseaza rapid la locul de munca:

 


1. Au o dorinta mare de a se implica si de a-si pune la dispozitie serviciile. Multi pot confunda acest aspect cu acela de a fi umil, dar nu are nicio legatura. Este pur si simplu o dorinta onesta de a da o mana de ajutor si de a impartasi cunostintele tale, tuturor de la birou, in special celor care chiar au nevoie de ele.

2. Este un extraordinar coechipier. Un salariat care reuseste sa avanseze mereu, demonstrandu-si abilitatile are, cu siguranta, calitati care il diferenteaza de ceilalti. Una dintre aceste abilitati este tocmai munca in echipa, nu este usor sa colaborezi bine cu colegii in aceste situatii, dar cine are rabdare si determinare poate reusi sa inteleaga foarte bine conduita grupului. Atunci cand lucrezi bine in echipa poti invata o gramada de lucruri noi si de asemenea tu, la randul tau, le poti oferi celorlalti o gramada de informatii utile.


3. Cei care sunt inteligenti, hotarati si reusesc sa gaseasca solutii problemelor, cu siguranta vor avea parte de promovari rapide. Si este firesc sa fie asa. Nu este tocmai simplu ca, avand parte doarte de anumite resurse si informatii, sa rezolvi o problema importanta pentru firma. Asa ca cei care vor arata ca se descurca cu tact in orce situatie, vor avea parte de laudele sefilor si desigur, de o promovare. Asa ca fii creativ, vino cu idei noi pe care sa le poti implementa usor, iar promovarile nu se vor lasa asteptate.


4. Oamenii de incredere, care dau dovada de fidelitate, in ceea ce priveste compania, sunt deseori promovati la locul de munca. Este important sa arati ca iti pasa cu adevarat ceea ce faci si vrei sa fii mai bun. Arata ca te intereseaza viitorul companiei si ca vrei sa te implici in orice proces de imbunatatire a demersurilor din cadrul firmei.


5. Nu le e frica sa isi asume un risc, de teama ca vor da gres. Acesti oameni au uitat de frica, isi doresc sa duca la un bun sfarsit ceea ce au inceput, avand incredere in ei si in propriile lor capacitati. Asa ca data viitoare cand seful tau vrea sa iti dea un task nou, nu da bir cu fugitii si arata ca te poti descurca in orice situatie.

 

Sa fii promovat la locul de munca nu este o tinta greu de atins, atat timp cad dai dovada de proactivitate si seriozitate in ceea ce faci. Poti deveni, in scurt timp, angajatul ideal, totul este sa vrei.

 

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Modalitati prin care poti fi mereu avansat, la locul de munca":
Rating:

Nota: 4.13 din 5 din 8 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".