Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Mindit Consulting – schimbari in Board-ul companiei

21 /Apr2022
Mindit Consulting – schimbari in Board-ul companiei
Tags: consultanta afacericonsultanta hreducatiemedia & social media

Mindit Consulting, prima companie romaneasca ce ofera servicii de background screening atat pe piata locala cat si pe piata internationala, anunta ca Rodica Veliche preia functia de General Manager.

Obiectivul echipei Mindit Consulting este sa aduca un grad de onestitate si transparenta in procesele de recrutare prin background screening.


Rodica Veliche si-a dezvoltat expertiza manageriala in cadrul mai multor companii multinationale si preia mandatul de General Manager cu noi obiective de dezvoltare ale companiei.

“Ne dorim o crestere sustenabila si accelerata a businessului precum si expunerea la nivel international.

Tinta noastra este sa fim un partener de incredere pentru orice departament de HR in care putem sprijini si aduce plus valoare comunitatii locale si companiilor in procesele de recrutare. 

Sunt pasionata de zona de Resurse Umane si de ceea ce putem construi impreuna cu oamenii pentru obtinerea de rezultate sanatoase si pe termen lung si sunt incantata sa pornesc in aceasta noua aventura alaturi de Mindit Consulting”, spune Rodica Veliche.


“Ma bucur ca Rodica Veliche s-a alaturat echipei Mindit Consulting pe pozitia de General Manager. Urmarim prin aceasta venire sa crestem cota de piata si sa continuam dezvoltarea sectorului de background screening in Romania, si chiar sa dezvoltam linii de business la nivel European si Global’, spune Irina Arsene, fondator Mindit Consulting.


Background screening este deja o practica raspandita la nivel global, utilizata in procesul de recrutare de departamentele de HR. Procesul in sine garanteaza un grad mare de onestitate, incurajeaza transparenta si ofera un tablou detaliat al unui candidat inca dinainte de a avansa in procesul de recrutare. Rezultatele procesului de background screening sunt scaderea considerabila a riscului angajarii unor candidati necalificati si o mai buna coeziune si sinergie la nivel de echipa. 

 

Despre Mindit Consulting

Mindit Consulting este prima companie romaneasca de background screening. Serviciile companiei sunt preponderent adresate departamentelor de HR, in procesul de recrutare de personal. Scopul acestor servicii este de a minimiza riscul la angajare prin analiza CV-urilor urmarind erori sau informatii false. Prin background screening, Mindit Consulting verifica 8 zone diferite, in functie de nevoile clientului: educatie, experienta, legal, directorship, media & social media, analiza CV, international. 

de Portal ResurseUmane


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Mindit Consulting – schimbari in Board-ul companiei":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".