Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Ce fac peste 50% dintre romani, atunci cand sunt la birou!

05 /Sep2018
Tags: cumparaturi onlineprogram de lucru

Se pare ca romanii au inceput sa fie din ce in ce mai interesati de tehnologie si facilitatile oferite de aceasta, in contextul in care, foarte multi isi fac cumparaturile online, atunci cand situatia o cere.

Ba mai mult decat atat, conform unui comunicat de presa BestJobs, citat de Agerpres, in jur de 6 din 10 angajati romani admit ca fac cumparaturi online in timpul orelor de program cel putin odata pe luna, iar cei mai multi (52%) spun ca aloca, in medie, 30 de minute pentru fiecare sesiune de cumparaturi.


Exista insa si angajati care iau o pauza de la atributiile de serviciu pentru a face cumparaturi pe internet mai des de cateva ori pe saptamana (7%) sau chiar zilnic (aproape 2%), iar in unele cazuri timpul alocat pentru cautarea produselor si finalizarea cumparaturilor depaseste o ora (2%), conform sondajului BestJobs.


Intre ce ore isi fac romanii cumparaturile online?


Se pare ca studiul a reusit sa surprinda si aceste aspecte, in contextul in care realizatorii au aflat ca mai bine de 54% dintre salariati prefera sa cumpere pe internet dupa-amiaza, intre orele 15:00 si 18:00.

Aproximativ 19% dintre respondenti au declarat ca prefera sa faca cumparaturi dimineata, intre 9:00 si 11:00, iar 15% spun ca fac pauza de la birou pentru cumparaturi in jurul pauzei de pranz.

Conform sondajului, a mai reiesit ca unul din doi angajati foloseste telefonul personal pentru a face cumparaturi online in timpul orelor de program, iar 32% folosesc calculatorul sau laptopul de serviciu.

Acest sondaj BestJobs a avut loc in luna august 2018 si au fost chestionati de 1.302 utilizatori de internet, la nivel urban.

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Ce fac peste 50% dintre romani, atunci cand sunt la birou!":
Rating:

Nota: 3.75 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".