Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

OnLaptop si Flanco dau startul unui parteneriat inovativ, punand la dispozitie servicii de reparatii laptop la indemana tuturor in Romania

20 /Nov2023
OnLaptop si Flanco dau startul unui parteneriat inovativ, punand la dispozitie servicii de reparatii laptop la indemana tuturor in Romania
Tags: flancocomunicatlaptop

“Vino cu laptopul tau in oricare dintre magazinele Flanco pentru a beneficia de Premium Express Service, un serviciu rapid de reparatii si upgrade!”

OnLaptop, un service specializat in reparatiile de laptop, anunta un parteneriat oficial cu Flanco, unul dintre cei mai importanti retaileri nationali din sectorul IT&C, electronice si electrocasnice.Acest parteneriat unic reprezinta o oportunitate deosebita prin care dispozitivele pot fi lasate in oricare dintre magazinele Flanco din tara, oferind un avans important in facilitarea accesului la serviciile de reparatii pentru clientii, prin intermediul colaborarii inovatoare ce introduce punctele de preluare OnLaptop (Premium Express Service) in fiecare magazin Flanco din Romania, marcand astfel un pas semnificativ in imbunatatirea accesibilitatii serviciilor de reparatii laptop.

Aceasta initiativa permite clientilor sa predea laptopurile pentru reparatii sau upgrade in orice magazin Flanco. Acestea vor fi apoi transportate in siguranta la unul dintre cele doua sedii OnLaptop din Bucuresti, unde o echipa de tehnicieni profesionisti se va ocupa de tot ce inseamna reparatie sau upgrade.

Parteneriatul dintre OnLaptop si Flanco este o asigurare pentru fiecare client ca laptop-ul va fi tratat cu maxima grija si ca fiecare reparatie se va face cu scopul de a imbunatati si prelungi durata de viata a echipamentelor. Acest parteneriat se bazeaza pe incredere, calitate si eficienta, asigurand ca fiecare reparatie se realizeaza cu un nivel inalt de profesionalism si atentie la detalii.
 
Serviciul „Premium Express Service” oferit de Flanco in colaborare cu OnLaptop aduce comoditate si usurinta clientilor, eliminand necesitatea cautarii unui service pentru laptop si a parcurgerii unor distante mari pentru a rezolva problemele tehnice sau pentru a face upgrade-uri, astfel, orice reparatie sau upgrade este disponibila in oricare dintre magazinele Flanco!

Ce reprezinta punctul de ridicare OnLaptop din magazinele Flanco?

Toate cele 159 de magazine Flanco iti stau la dispozitie pentru a-ti rezolva problemele cu laptopul!
Nu mai este necesar sa cauti un service de reparatii pentru laptopul tau, ai 159 de magazine Flanco la dispozitia ta. Aici poti lasa laptopul in grija noastra, fara nicio bataie de cap.

Tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti la magazinul Flanco cel mai apropiat, unde vei primi un deviz de intrare pentru laptopul tau. Consultantul Flanco va trimite laptopul la sediul central OnLaptop pentru reparatie. Dupa ce ajunge acolo, un tehnician OnLaptop va prelua laptopul tau si te va contacta pentru a-ti furniza diagnosticul si costul reparatiei. Cu acordul tau, tehnicianul va efectua reparatia, iar laptopul reparat va fi returnat la magazinul Flanco de la care il poti ridica si efectua plata. Este atat de simplu si comod!

Ce reparatii poti realiza prin intermediul punctelor de ridicare OnLaptop din magazinele Flanco din Romania?

Punctele de ridicare OnLaptop din magazinele Flanco din Romania iti ofera acces la o gama variata de servicii profesionale de reparatii laptop. Acestea includ, dar nu sunt limitate la:

Inlocuirea Componentelor Defecte:

 • Schimbarea display-urilor sparte sau defecte;
 • Inlocuirea tastaturilor deteriorate sau defecte;
 • Inlocuire elemente de carcasa;
 • Inlocuire LVDS, Wi-Fi, Module 4G, 5G, TouchPad;
 • Schimbarea bateriilor uzate sau defecte ale unui laptop;
 • Inlocuirea sau upgrade unitatilor de stocare (HDD/SSD) si a memoriei RAM;


Reparatii Hardware pentru Laptop:

 • Reparatii ale placii de baza, inclusiv probleme legate de circuitul de alimentare si de grafica;
 • Reparatii si inlocuire mufe alimentare, porturi Audio, USB, HDMI, USB-C sau alti conectori;
 • Reparatii balamale, elemente de carcasa;
 • Rezolvarea problemelor legate de supraincalzire prin curatarea sistemului de racire si schimbarea pastei termoconductoare si a thermalpad-urilor. (Mentenanta Laptop);


Upgrade Laptop:

 • Upgrade-uri de hardware, cum ar fi: Echiparea cu mai multa memorie RAM sau inlocuirea HDD-ului cu un SSD pentru o performanta imbunatatita


Servicii de depanare sau diagnosticare laptop:

 • Diagnosticare completa pentru a identifica cauzele problemelor de functionare ale laptopului.
 • Teste hardware si software pentru a detecta defectiuni sau conflicte ale sistemului.
 • Depanare sistem pentru problemele legate de boot sau instabilitatea sistemului.
 • Evaluari ale starii de sanatate a componentelor laptopului, inclusiv a hard disk-ului, bateriei si sistemului de racire.


Garantie:

OnLaptop, in parteneriat cu Flanco, pune un accent deosebit pe fiabilitate si increderea acordata de clienti serviciilor lor, motiv pentru care fiecare interventie vine insotita de o garantie solida. Aceasta politica de garantie nu este doar un angajament fata de calitate, ci si o dovada a seriozitatii si atentiei acordate fiecarei sarcini, indiferent de complexitatea ei.

Despre Flanco:

Flanco este brand romanesc din 1994 cu o retea de 159 de magazine in 113 orase!

Flanco, liderul dinamic al pietei de retail autohtone, este mai mult decat un furnizor de produse IT&C si electronice, este un partener de incredere pentru clientii sai. Oferind o gama larga de produse, de la laptopuri si telefoane mobile la televizoare si frigidere, Flanco se distinge prin serviciile sale de calitate si prin angajamentul fata de satisfactia clientului. Cu o retea nationala de magazine si un website user-friendly, Flanco face achizitionarea de tehnologie mai accesibila si mai placuta pentru Romani.

Despre OnLaptop:

OnLaptop, cu sediul in Bucuresti, se remarca in domeniul serviciilor IT prin expertiza si calitatea serviciilor sale. Specializata in reparatii si intretinerea laptopurilor, OnLaptop ofera o gama larga de servicii, de la inlocuirea componentelor hardware la depanari complexe. Echipa sa dedicata si inalt calificata este mereu pregatita sa raspunda cu profesionalism si rapiditate la nevoile clientilor sai. Prin colaborarea cu Flanco, OnLaptop isi extinde accesibilitatea, aducand expertiza sa mai aproape de clienti in intreaga tara.

Parteneriatul OnLaptop-Flanco este mai mult decat o simpla colaborare, este un pas inainte spre o experienta de service mai eficienta si mai convenabila pentru clientii din Romania. Aceasta colaborare marcheaza inceputul unei noi ere in serviciile de reparatii laptop, oferind acces usor si profesionalism de top clientilor din intreaga tara.

de Portal ResurseUmane


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "OnLaptop si Flanco dau startul unui parteneriat inovativ, punand la dispozitie servicii de reparatii laptop la indemana tuturor in Romania":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".