Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Caietul practic de completare in ReviSal, actualizat cu noutatile versiunii ReviSal 6.0.7

17 /Iul2020
Tags: caiet practic completare revisalcaiet practic revisal 2020reducere programerori completare revisal

Scapati de stresul inregistrarilor gresite in ReviSal! De acum inainte, aveti siguranta ca procedati corect in absolut orice situatie si gestionati fara erori inregistrarile sensibile. Uitati de amenzi!

Caietul practic de completare in ReviSal va arata exact ce aveti de facut! Intotdeauna! DA, vreau Caietul practic de completare in ReviSal>>>

Va confruntati cu modificari serioase ale relatiilor de munca in firma dvs. - somaj tehnic, zile libere acordate parintilor, concedii fara plata, reducerea saptamanii de lucru, telemunca etc. - si toate aceste modificari trebuie operate corect in ReviSal.
 
Problema e ca acestea sunt situatii noi pentru dvs., ca urmare greselile sunt inerente si de inteles. Dar nu si pentru inspectorii ITM: completarea registrului cu date eronate sau incomplete se sanctioneaza cu amenda de 3.000-6.000 de lei, iar pentru netransmiterea la timp a anumitor informatii sanctiunile ajung chiar si la 20.000 de lei!
 

Vreau sa obtin rapid Caietul practic de completare in ReviSal >>>

Caietul practic de completare in ReviSal este gandit insa sa acopere si sa rezolve cu profesionalism toate aceste situatii. El raspunde intrebarilor vitale din aceasta perioada privind registrul general de evidenta a salariatilor, ofera proceduri practice si modele gata scrise de acte/formulare obligatorii, prezinta numeroase studii de caz.

De acum incolo, nicio greseala in ReviSal!
 
Apelati la Caietul practic de completare in ReviSal, actualizat cu noutatile versiunii ReviSal 6.0.7, si aflati cum trebuie sa procedati, fara niciun dubiu, in situatiile neclare generate de actele normative emise in regim de urgenta. Astfel:
 
Angajatii dvs. lucreaza in regim de telemunca?

Puteti sa modificati contractul deja existent, incheind un act aditional prin care sa modificati locul muncii si in care veti mentiona toate clauzele obligatorii prevazute in Legea nr. 81/2018. Si, atentie, modificarea aceasta trebuie inregistrata in ReviSal cel tarziu in ziua anterioara producerii ei, conform art. 4 alin. (2) din H.G. nr. 905/2017!
 
Comandati ACUM Caietul practic de completare in ReviSal>>>

Doriti sa reduceti saptamana de lucru de la 5 la 4 zile?

Ziua redusa din saptamana este o zi suspendata. Aplicatia ReviSal nu permite insa inregistrarea intregii perioade in care se suspenda 1 zi/saptamana, ca urmare in fiecare saptamana se inregistreaza suspendarea si incetarea suspendarii pentru ziua suspendata.
 
Ca o paranteza, ce se intampla insa daca ziua redusa este o zi de sarbatoare legala? 

Raspunsul in lucrarea Caiet practic de completare in ReviSal.
 
Modificati un CIM cu norma intreaga in CIM cu timp partial?

Documentul in baza caruia se opereaza aceasta modificare este actul aditional la contractul individual de munca. Modificati in ReviSal tipul de norma din "norma intreaga" in "timp partial" si, de asemenea, mentionati: Tip interval repartizare – ore/zi, ore pe saptamana, ore/luna si Timp munca – numarul de ore.
 
Acordati zile libere pentru supravegherea copiilor?

Perioada in care salariatii beneficiaza de zile libere platite conform Legii nr. 19/2020 nu reprezinta o perioada de suspendare a contractului individual de munca. Drept urmare, nu se inregistreaza in ReviSal.
 

VREAU SA COMAND ACUM Caietul practic de completare in ReviSal >>
 

Retineti! Caietul practic de completare in ReviSal contine informatii detaliate, cu aplicabilitate imediata, despre subiecte care in mod clar va intereseaza:
 
Somaj tehnic
Telemunca 
Munca la domiciliu
Reducerea saptamanii de lucru de la 5 la 4 zile pe saptamana
Modificarea contractului individual de munca cu norma intreaga in contract individual de munca cu timp partial 
Zile libere pentru supravegherea copiilor
Concediul fara plata 
Modificarea programului de lucru
Carantina
Concedierea

 

 

VREAU SA COMAND ACUM Caietul practic de completare in ReviSal >>
 

 

 


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Caietul practic de completare in ReviSal, actualizat cu noutatile versiunii ReviSal 6.0.7":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 4 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".