Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Cautare "gdpr 2019"

Cautarea dupa "gdpr 2019" a returnat 13 articole


Conflict de interese si functia de dpo

Regulamentul de protectie a datelor cu caracter personal a intrat in vigoare inca de anul trecut, iar in 2019 GDPR este la fel de important si nu ar trebui neglijat, sub nicio firma. Amenzile sunt uriase, iar inspectorii efectueaza deseori controale,...
→ citeste mai departe

Gdpr 2019. Lista informativa cu datele care pot fi considerate cu caracter personal

Va reamintim ca Regulamentul de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR) se aplica si activitatilor pe care le desfasurati in cadrul firmelor de orice fel, asa ca managerii HR trebuie sa cunoasca legislatia in domeniu. Ce trebuie sa faceti...
→ citeste mai departe

Registru de evidenta gdpr - ce trebuie sa contina?

Va reamintim ca Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale (GDPR) vizeaza toate companiile, iar amenzile sunt uriase, de pana la 20 de milioane de euro sau de pana la 4% din cifra de afaceri. Va ganditi ca probabil ca firma dvs. nu este...
→ citeste mai departe

Gdpr 2019. Inserarea datelor personale pe ecusoane/legitimatii

Va precizam ca autoritatile pentru protectia datelor cu caracter personal considera ca reprezinta o incalcare a protectiei datelor inserarea datelor personale pe ecusoane/legitimatii fara consimtamantul persoanelor vizate. "In cadrul companiei...
→ citeste mai departe

Amenzi gdpr. Cate au fost acordate pana in prezent?

Despre Regulamentul de Protectie a Datelor Personale (GDPR) care a intrat in vigoare inca de la mijlocul anului trecut s-a tot discutat, iar amenzile au inceput sa fie acordate. Asadar, Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu...
→ citeste mai departe

Gdpr 2019. Ce masuri se impun in cazul unui wi-fi gratuit?

Fara doar si poate ca Regulamentul de Protectie a Datelor Personale (GDPR) intrat in vigoare in cursul anului trecut a adus o serie de modificari. In acest sens, toti cei care prelucreaza date personale ar trebui sa acorde o atentie sporita acestui...
→ citeste mai departe

Gdpr 2019. Utilizarea supravegherii video pentru a confirma prezenta angajatului la programul de lucru - este legala sau nu?

Camerele de supraveghere sunt instalate in scopul de a mentine securitatea, care, printre altele, implica buna desfasurare a activitatatii angajatorului. Totodata, din buna desfasurare a activitatii angajatorului face parte si respectarea programului...
→ citeste mai departe

Gdpr 2019. Model de consimtamant pentru colectarea datelor personale pentru vizitatorii unei fabrici

Va readucem aminte ca, pentru a-si indeplini atributiile de serviciu, personalul de paza este OBLIGAT sa foloseasca anumite registre, conform Normelor Metodologice din 11 aprilie 2012 de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor,...
→ citeste mai departe

Gdpr: procedura standard si modul de actiune in cazul unui incident de securitate

Va reamintim ca la 25 mai 2019 se implineste un an de la intrarea in vigoare a Regulamentului general privind protectia datelor. De cand a intrat in vigoare regulamentul GDPR controversele au aparut, angajatorii au fost derutati si nimeni nu stia...
→ citeste mai departe

Gdpr 2019: control din partea anspdcp. Cum vei proceda si ce reguli impune regulamentul?

Va reamintim ca in cadrul controalelor tematice sau in cazul controalelor generale, Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) poate sa ceara (si reprezinta o obligatie a celui controlat de a pune la...
→ citeste mai departe

Gdpr: mod de lucru in cazul unor brese de securitate

Despre Regulamentul de Protectie a Datelor cu Caracter Personal (GDPR) se discuta intens in continuare si nici nu este de mirare avand in vedere complexitatea legislativa. Va reamintim ce spune Regulamentul GDPR si de ce este el atat de...
→ citeste mai departe

Cele mai bune 3 surse de informatii practice pentru gestionarea cu succes a obligatiilor introduse de gdpr

Despre introducerea Regulamentului de Protectie a Datelor (GDPR) am tot discutat in special ca acesta a adus, de la jumatatea anului trecut, o gramada de modificari importante. Asa se face ca GDPR poate fi "de vina" pentru anumite amenzi...
→ citeste mai departe

Top 50 greseli majore pe care le fac firmele cand aplica prevederile gdpr! Cum le poti evita?

Inca din data de 25 mai 2018 a intrat in vigoare Regulamentul privind Protectia Datelor Personale (GDPR), iar de atunci toti cei care prelucreaza astfel de date trebuie sa acorde o atentie sporita. Este vorba despre cel mai dur act normativ al...
→ citeste mai departe



Evaluarea angajatilor in 2020. Exemple, solutii si cazuri practice

Cum sa evaluati angajatii in 2020?

Totul despre Evaluarea Angajatilor

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Evaluarea angajatilor in 2020. Exemple, solutii si cazuri practice".
© copyright 2012 - 2020 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Evaluarea angajatilor in 2020. Exemple, solutii si cazuri practice

Cum sa evaluati angajatii in 2020?

Totul despre Evaluarea Angajatilor

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Evaluarea angajatilor in 2020. Exemple, solutii si cazuri practice".

Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici