Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Inspectorii ITM veniti in control va pot solicita nu mai putin de 160 de documente! PROCEDURI de organizare

17 /Iul2023
Inspectorii ITM veniti in control va pot solicita nu mai putin de 160 de documente! PROCEDURI de organizare
Tags: documente hr controlcontractul de muncadocumente editabile hr

Stimate manager HR, nu mai trebuie sa va stresati la gandul ca veti fi prins nepregatit de un control ITM si ca nu veti sti, pe moment, de unde sa luati actul X sau Y.

Acum exista o cale foarte simpla de a avea, intr-un singur loc, TOATE documentele necesare, intocmite ca la carte si actualizate conform ultimelor modificari ale Codului muncii.

Aceste documente sunt grupate in format electronic in lucrarea pe stick Contractul de Munca. 160 de formulare EDITABILE obligatorii prin lege. Ele sunt redactate de profesionisti in domeniul juridic, iar dvs., ca utilizator, nu trebuie decat sa le completati (dureaza doar cateva minute/formular), detalii AICI >>> 
 
Astfel, gestionarea 100% corecta a intregii documentatii solicitate de catre inspectorii de munca devine, pur si simplu, floare la ureche:

  • introduceti stickul in calculator sau laptop
  • accesati meniul lucrarii
  • dati click pe formularul dorit
  • completati formularul, rapid si corect
  • printati

Gata! Ati scapat de grija! Si aveti siguranta ca formularul este impecabil!

NOU! Pofitati de oferta de pret imbatabila! Pret special, redus cu 40%: 114 lei + TVA, detalii AICI >>> 


Ce fel de documente va poate solicita Inspectia Muncii?

 
Desigur, vorbim aici in primul rand despre documentele de baza – contracte de munca, fise de post, fise de instruire SSM, decizii de iesire la pensie, referate ale abaterilor disciplinare, note de lichidare, pontaje, diverse acte aditionale etc. – dar de multe ori pot aparea solicitari care sa va ia prin surprindere.
 
De exemplu, inspectorii va pot cere:  

  1. Notificarea pentru prelungirea unei detasari
  2. Actul aditional cu clauza de formare profesionala
  3. Convocatorul pentru negocierea CCM la nivel de unitate
  4. Nota de fundamentare privind suspendarea activitatii pentru somaj tehnic, detalii AICI >>> 
  5. Declaratia pe propria raspundere a membrului de familie coasigurat

 
Sunt documente aparent minore, dar prevazute in legislatie, ca urmare puteti fi amendat pentru lipsa sau intocmirea lor incorecta.
 
Puteti prezenta inspectorilor, pe loc, astfel de documente?

Va oferim 160 de modele si formulare EDITABILE care acopera orice situatie cu care va puteti intalni. Retineti, va rugam, cele 160 de modele sunt intocmite in conformitate cu cele mai recente prevederi legale din domeniul relatiilor de munca!
 
Completarea si printarea lor dureaza doar cateva minute. Rapid, fara stres si cu avand certitudinea ca totul este perfect.

NOU! Pofitati de oferta de pret imbatabila! Pret special, redus cu 40%: 114 lei + TVA, detalii AICI >>> 


Ce documente HR sa aveti mereu la indemana?

 
Ati observat ca, atunci cand vin in control, inspectorii ITM va solicita un singur lucru – anume documente?
 
Intr-adevar, pe inspectori nu ii intereseaza prea mult explicatiile verbale, ei vor doar sa le prezentati acte, formulare, fise de post, avize etc., pe care le verifica sa fie intocmite corect si la timp. Iar lipsa acestora sau intocmirea lor incorecta le ofera un motiv concret (si perfect legal) pentru  a va amenda.
 
Lucrarea noastra va pune la dispozitie toate aceste documente la un singur loc, intocmite ca la carte si blindate cu toate detaliile necesare, astfel incat inspectorii sa nu aiba absolut nimic de care sa se lege. 
 
Puteti acum sa descarcati pe calculatorul dvs. orice formular si sa-l editati, modificati, completati. Si – foarte important – veti sti in orice moment cum trebuie sa procedati datorita sfaturilor si recomandarilor expertilor din sectiunea “NOTE”.

 
Nu uitati! 


In fata organelor de control (sau chiar a instantelor de judecata) nu conteaza explicatiile verbale, ci doar documentele, actele, formularele - intocmite corect si la timp!

Asigurati-va ca le aveti pe toate in regula!

Comandati chiar acum lucrarea pe stick Contractul de Munca. 160 de formulare EDITABILE obligatorii prin lege, detalii AICI >>> 
 

de Cristina Savu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Inspectorii ITM veniti in control va pot solicita nu mai putin de 160 de documente! PROCEDURI de organizare":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 4 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".