Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Stiti cu adevarat sa va motivati angajatii? Descoperiti cele mai noi trenduri

13 /Sep2017
Tags: motivare angajaticonferinta hrtendinte hr

In orice domeniu, intelegerea noilor tendinte este vitala. Cu atat mai mult in HR. Aici tendintele se manifesta atat prin dorinta de flexibilitate a angajatilor, prin canalele de recrutare in continua schimbare, prin modalitatile mereu noi de motivare la care reactioneaza fiecare generatie.

Este de la sine inteles: ca sa avem o cariera de succes in HR, trebuie sa invatam sa urmarim noile tendinte. Astfel vom sti cum sa motivam angajatii, pentru a lucra eficient.

Fiindca invatarea nu se opreste niciodata pe parcursul carierei, va recomandam Conferinta Cariera ta in HR – Implicare. Motivare. Evaluare, care va avea loc pe 29 septembrie, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti. (detalii complete aici >>)


Intr-o singura zi, veti afla toate informatiile pretioase de care aveti nevoie, fiindca Rentrop & Straton aduce pentru dvs. opt lectori experimentati.

Tot ce veti auzi la aceasta conferinta o sa va ofere solutii si un imbold pentru a avansa pe plan profesional. Mai mult, veti invata cum sa lucrati eficient si cum sa economisiti timp.


Organizatorii v-au pregatit un cadou

Odata rezervat un loc in cadrul conferintei, veti primi si un cadou: Lucrarea pe CD Bune Practici in HR.

Lucrarea contine informatii complete, excelent structurate, despre aspectele vitale ale activitatii de HR:

 1. Dificultatile si provocarile actuale ale Departamentului HR
 2. Politica salariala
 3. Motivarea si recompensarea angajatilor (...detalii aici >>)
 4. Comunicare interna
 5. Strategie si Planificare

Care este tematica abordata la conferinta

Temele abordate de catre lectori sunt actuale si extrem de utile:

 

 • De ce este bine sa te pui bine cu presa
 • Potentialul oamenilor in HR
 • Impactul comunicarii asupra unei cariere de succes
 • Cum putem creste nivelul de implicare al angajatilor?
 • Importanta centrelor de evaluare in cadrul proceselor de recrutare si dezvoltare
 • Noua lume a beneficiilor extra-salariale din Romania (...detalii aici >>)
 • Despre relatiile sociale la locul de munca sau cum sa creezi legaturi sanatoase intre angajatii tai
 • Esenta miscarii + Alimentatia echilibrata = Performanta profesionala a angajatilor
   

Cine sunt lectorii


Asa cum am amintit, conferinta este un eveniment cu 8 lectori. Toti diferiti, cu idei diferite, persoane cu experienta, care au activat in multinationale si nu numai, care au comunicat cu foarte multi oameni si care au obtinut rezultate excelente in activitatea lor.

Iata cele mai importante informatii despre lectori:

Daniela OANCEA

Redactorul-sef al revistei CARIERE, unde scrie pe teme de leadership, managementul businessului, despre valorile si convingerile care stau in spatele principiilor de conducere si culturii organizationale.

Corina NEAGU

Cu o experienta de peste 20 de ani in corporatii mari si foarte mari si peste 15 ani in sfera resurselor umane.

Catalina Bordianu CALANGIU

Titulara a unui Master in Drept International si Comunitar cu expertiza in Drept Comercial, Drept Bancar, Drept Civil, Dreptul Familiei, Dreptul Muncii.

Elena PRODAN

Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul promovarii, a condus departamentul de PR Antena 1 timp de aproape 4 ani si alti 4 ani i-a petrecut in echipa de PR Realitatea Media Group.

Simona GIOSANU

Simona Giosanu are o experienta de 15 ani in domeniul resurselor umane, a lucrat atat in companii multinationale cat si in companii aflate la inceput de drum. Ca si Consultant Senior in cadrul Great People Inside, are oportunitatea de a folosi experienta acumulata, atat din perspectiva angajatorului, a angajatului cat si a antreperenorului sau a clientului.

Stelian BOGZA

Incepand cu anul 2014, a adus impreuna cu Adrian Sarbu un sistem unic in Romania de beneficii optionale pentru angajati, scopul acestuia fiind acela de a motiva angajatii prin oferirea unor pachete de beneficii mai flexibile.


Sorin FAUR

Sorin are o experienta de peste 16 ani in consultanta Resurse Umane, conducand proiecte extrem de complexe in urmatoarele domenii: diagnoza si dezvoltare organizationala, design si optimizarea structurii organizationale, managementul schimbarii, managementul performantei, conceperea strategiei HR, cultura organizationala. A lucrat cu organizatii mari, cum ar fi Coca-Cola, Lisa Draxlmaier, Valeo, Renault, GFR, Ministerul Muncii din Romania, BCR, InterAgro, Agricover, Avon si multe altele.

Invitat special: Galina TOMAS

Cu peste 15 ani in sfera nutritiei, consilier si peste 20 de ani de experienta in domeniul Stilului Sanatos de Viata, Tomas Galina este fondatoarea retelei UnicaSport.

Cu siguranta veti fi impresionat de calitatea informatiilor oferite. Iar marele avantaj al participarii la conferinta este interactiunea directa cu lectorii, dar si cu ceilalti participanti. Veti gasi solutii pentru probleme presante si veti descoperi perspective noi.


Aflati aici detalii complete despre Conferinta Cariera ta in HR – Implicare. Motivare. Evaluare >>

 

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Stiti cu adevarat sa va motivati angajatii? Descoperiti cele mai noi trenduri":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuFormarea profesionala a angajatilor. Obligatiile angajatorului + Documente utile

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Formarea profesionala a angajatilor. Obligatiile angajatorului + Documente utile".
© copyright 2012 - 2023 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Formarea profesionala a angajatilor. Obligatiile angajatorului + Documente utile

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Formarea profesionala a angajatilor. Obligatiile angajatorului + Documente utile".