Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Fara amenzi de la ITM! Iata ce aveti de facut pentru a evita erorile in HR!

19 /Nov2020
Fara amenzi de la ITM! Iata ce aveti de facut pentru a evita erorile in HR!
Tags: dosarul salariatuluitotul despre pontajfise evaluare

La adapost de amenzile din partea inspectorilor ITM, fiind in permanenta la curent cu noutatile legislative si avand acces la informatie actualizata si explicata de o echipa de specialisti cu experienta, veti fi, fara indoiala, printre angajatorii de succes!

 
Dosarul personal al salariatului, Protectia datelor personale la locul de munca, Ghid practic de sanatate si securitate in munca, Procedura completa la angajare. Caiet de lucru pentru angajatori sunt doar cateva dintre instrumentele esentiale din domeniul relatiilor de munca! Descoperiti aici lista complete cu reduceri MAJORE >>
 
Descoperiti in continuare cateva dintre lucrarile pe care le puteti achizitiona la reducere exceptionala de Black Friday, cel mai asteptat eveniment comercial al anului.
 
Ghidul pe care vi-l propunem va ofera explicatii amanuntite despre fiecare act din dosarul personal al salariatului si - foarte important! - va furnizeaza modele gata redactate ale acestor acte, in conformitate perfecta cu prevederile legale si cu pretentiile inspectorilor ITM.
 
 
 
Lucrarea contine probleme practice pe care trebuie sa le rezolve ORICE firma pentru a evita amenzile uriase prevazute de GDPR, moduri concrete in care GDPR va afecteaza activitatea, documente noi pe care trebuie sa le intocmeasca Departamentul HR si clauze speciale obligatorii in contractele de munca, fisele de post, regulamentul intern.
 
 
 
Setul de fise pe care vi-l propunem evidentiaza o larga paleta de criterii care se pot regasi /sau nu pe fisa dvs. de evaluare. Lucrarea va ghideaza pe drumul cel bun pentru intocmirea celei mai potrivite fise de evaluare a personalului dvs. angajat!
 
 
 
Acest ghid va arata in mod limpede ce obligatii aveti pe linie SSM (inclusiv obligatiile mai putin cunoscute) si care sunt pasii de urmat pentru a fi intotdeauna in deplina legalitate.
 
 
 
Procedura completa la angajare sintetizeaza eficient fiecare informatie relevanta atunci cand faceti angajari. Lucrarea constituie in fapt o adevarata lista de control care nu va lasa sa pierdeti din vedere niciun element important.
 
 
 
Lucrarea contine legislatie comentata si raspunsuri la cele mai sensibile probleme legate de: pontaj, program de lucru, timp de munca.
 
 
 

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Fara amenzi de la ITM! Iata ce aveti de facut pentru a evita erorile in HR!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".