Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Secretul angajatorilor si managerilor HR care se vor redresa rapid

16 /Apr2020
Tags: modele regulament internmodele fise evaluarelegislatia muncii

Unul dintre cele mai bune sfaturi in managementul de criza este acela de a accelera anumite eforturi in cadrul afacerii si de a nu concedia oameni. In momentul in care incep sa se faca restructurari din teama, acela este momentul in care angajatorii incep sa piarda si afacerile au de suferit.

Pentru a redresa afacerea in cel mai scurt timp si pentru a iesi rapid din criza actuala, trebuie sa fiti pregatiti si sa fiti la curent cu cele mai noi proceduri si reglementari din legislatia muncii!



In ultima luna am avut mai multe modificari decat intr-un anotimp intreg, astfel ca neclaritatile pe care le aveti in prezent s-ar putea sa va coste atunci cand Inspectia Muncii va incepe sa demareze controale pentru a se asigura ca legea a fost respectata si in perioada starii de urgenta!

Asigurati-va ca sunteti informati, ca aveti cele mai bune instrumente de lucru la indemana si profitati astfel de reducerile de Paste pentru produse despre Codul muncii, Salarizare, HR si SSSM!

Vreau sa-mi redresez rapid afacerea! Care este secretul? Detalii aici >>>
 

Avantajele dumneavoastra:

  • Motorul de cautare utilizat de www.rsonline.ro este extrem de performant - gasiti instantaneu informatia dorita;
  • Accesul nu este restrictionat la un singur utilizator - colegii dumneavoastra de birou se pot conecta si ei cu aceleasi username si parola, de pe orice dispozitiv (telefon, tableta, PC, laptop);
  • Puteti printa direct din www.rsonline.ro capitole intregi ale lucrarilor achizitionate, puteti folosi cu copy/paste toate pasajele care va intereseaza.


Doar cateva exemple de lucrari esentiale care va vor salva afacerea:

37 modele de Regulament intern

Lucrarea contine: informatii actualizate conform GDPR, informatii despre importanta Regulamentului Intern, prevederi legale privind componenta Regulamentului Intern, 37 de modele de Regulament Intern specifice unor domenii diverse.

47 modele de fise de evaluare a angajatilor

Setul de fise pe care vi-l propunem evidentieaza o larga paleta de criterii care se pot regasi /sau nu pe fisa dvs. de evaluare. Lucrarea va ghideaza pe drumul cel bun pentru intocmirea celei mai potrivite fise de evaluare a personalului dvs. angajat!



14 Tipuri de concedii. Regim juridic si fiscal
Lucrarea va pune la dispozitie: prevederi legale, proceduri, reguli de calcul al indemnizatiilor, acte de completat, exceptii, compensari, efecte, adeverinte, inregistrare in ReviSal etc. + solutiile la cele mai frecvente situatii practice (legate de concedii) cu care va puteti confrunta.


Codul muncii republicat si actualizat la zi
Lucrarea Codul muncii va permite acces instantaneu la textul legii si va ofera siguranta ca prevederile pe care le aplicati sunt in vigoare ACUM. Este instrumentul de lucru care, pana la urma, va permite sa va faceti impecabil meseria.

Cartea Verde a Legislatiei muncii
Lucrarea de fata isi gaseste utilitatea pentru toti profesionistii care au contact cu subiecte precum: Angajarea in munca, CIM, Actele interne obligatorii ale angajatorului, Modul de acordare a zilelor libere, Efectuarea concediului de odihna, Formarea profesionala, Preavizul, etc.

Gasiti mai multe informatii utile si actualizate aprilie 2020 AICI!

de Cristina Savu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Secretul angajatorilor si managerilor HR care se vor redresa rapid":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".