Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Reduceri de pana la 70% si TRANSPORT GRATUIT pentru cele mai bune lucrari de specialitate in HR si legislatia muncii!

06 /Iul2021
Reduceri de pana la 70% si TRANSPORT GRATUIT pentru cele mai bune lucrari de specialitate in HR si legislatia muncii!
Tags: reduceri black summer10 proceduri legislatia munciiteste de angajaremanagementul conflictelormotivarea angajatilor

Obtineti acum cele mai avantajoase oferte la lucrarile de specialitate de top, marca Rentrop & Straton, din legislatia muncii si HR! Profitati de cele mai mari reduceri ale verii, de pana la 70% + TRANSPORT GRATUIT! De BLACK SUMMER, preturile se topesc, iar cele mai bune instrumente de lucru sosesc rapid la biroul dvs.!


Descoperiti mai jos unele dintre cele mai bune oferte! 

 
 
 
Cu aceasta lucrare aveti siguranta ca procedati 100% corect atunci cand puneti in aplicare o decizie legata de managementul resurselor umane: angajare, concediere, formare profesionala, gestionarea unei abateri disciplinare etc.!
 
 
 
A intrat in vigoare Legea 282/2020 care aduce modificari importante privind timpul de munca! Va oferim un ghid practic cu absolut toate explicatiile necesare! Folositi-l pentru a evita amenzi de pana la 20.000 de lei!
 
 
 
 
Aflati din lucrare ce considera legea ca este hartuire morala, ce obligatii aveti, ce documente trebuie sa aveti pregatite in cazul unui control, cum gestionati un eventual caz de hartuire.
 
 
 
 
Cele 21 de teste alcatuite de catre specialisti va contureaza acum cea mai exacta radiografie a atuurilor sau lipsurilor candidatului chestionat!
 
 
 
 
 
Prin intermediul acestei lucrari veti redescoperi practic domeniul HR! Si asta pentru ca veti beneficia de o perspectiva complet noua asupra principalelor element de succes (recrutarea, evaluarea si motivarea angajatilor), o perspectiva axata in intregime pe sfaturi practice, aplicabile imediat.
 
 
 
 
Aflati acum tehnici de ultima ora pentru gestionarea conflictelor din firma dvs.! Lucrarea cuprinde indrumari si metode verificate pentru solutionarea situatiilor conflictuale la locul de munca.
 
 
 
 
Cea mai valoroasa lucrare despre motivarea angajatilor din ultimii 20 de ani! Contine ponturi, trucuri si tehnici de motivare de ultima ora, aplicate cu succes de marile companii internationale!
 
 
 
Caietul solutioneaza impecabil toate aspectele controversate legate de operatiunile in ReviSal, conform modificarilor legislative recente!
 
 
 
 
 
 
Lucrarea reprezinta un scut eficace impotriva incalcarii procedurilor GDPR privind datele speciale ale pacientilor si a amenzilor ANSPDCP pe care aceasta le genereaza!
 
 
 
 
Lucrarea include o serie de masuri concrete care faciliteaza functionarea Departamentului de Contabilitate in cadrul trasat de legislatia GDPR in vigoare! De asemenea, contine modele editabile de politici si proceduri necesare pentru implementarea regulamentului.
 
 
 


 

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Reduceri de pana la 70% si TRANSPORT GRATUIT pentru cele mai bune lucrari de specialitate in HR si legislatia muncii!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".