Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Wild Code School pregateste generatiile viitoare de web developeri

12 /Dec2019
Wild Code School pregateste generatiile viitoare de web developeri
Tags: specialisti itwild code schoolindustria digitalahub it

Wild Code School a lansat si pe piata din Romania cursuri care pregatesc urmatoarele generatii de web developeri. scoala ofera cursuri pentru dezvoltarea aptitudinilor digitale si isi propune sa le puna la dispozitia celor interesati, indiferent de nivelul de pregatire, sansa de a deprinde noi abilitati profesionale, care sa le faciliteze integrarea pe piata muncii in contextul dezvoltarii tehnologice si al digitalizarii intensive.

Fondata in anul 2014, Wild Code School este parte a unei retele internationale fondata in Franta, care detine 24 de campusuri in 11 tari de pe teritoriul continentului, dintre care Romania, Regatul Unit al Marii Britanii, Spania si Germania. In Romania, cursurile companiei se axeaza pe web development, iar pe baza studiilor realizate in campusurile noastre, 90% dintre absolventi ajung in decursul a 6 luni sa acceseze locuri de munca din industria digitala.

Nevoia de specialisti IT a devenit tot mai pregnanta in ultimii ani, ceea ce ne-a determinat sa ne implicam activ pentru a crea oportunitati de dezvoltare a abilitatilor in acest domeniu. Romania prezinta un potential extraordinar de crestere a comunitatii de web developeri, toti marii jucatori globali din industria tech fiind prezenti in tara noastra. Credem ca Romania poate deveni unul dintre cele mai mari hub-uri IT din Europa, dinamismul si continua evolutie fiind atuuri importante, spune Irina Dumitru, Bucharest Campus Manager, Wild Code School Romania.

Cursurile de web development se desfasoara in limba engleza si pot fi urmate in regim full time (5 luni) sau part time (10 luni). in urma absolvirii, cursantii vor deprinde aptitudinile necesare pentru a crea, a scrie si a testa website-uri, aplicatii sau programe. Cursul cuprinde o parte practica foarte complexa, in care studentii vor fi integrati in cadrul unor proiecte concrete, dezvoltandu-si capacitatea de a lucra in echipa si de a gasi solutii inovative. De asemenea, la finalul cursului, absolventii vor avea un portofoliu consistent, care va include trei sau patru proiecte in realizarea carora s-au implicat.

Cursurile noastre sunt create pentru a le oferim studentilor toate instrumentele necesare pentru a excela in web development, de aceea programul este dezvoltat in jurul conceptului de invatare continua si adaptat ultimelor descoperiri din domeniu. inca din primele ore, viitorii developeri invata care sunt provocarile si cum sa le depaseasca in mod activ, reusind sa deprinda autonomia necesara  pentru a avea cariere de succes in IT, adauga Irina Dumitru, Bucharest Campus Manager, Wild Code School Romania.

Pentru inscriere, candidatul urmeaza cativa pasi simpli, primul fiind crearea unui cont pe platforma online a Wild Code School, Odyseey. Aici, cei care doresc sa urmeze cursurile de web development vor avea o prima interactiune cu ceea ce inseamna programarea si vor cunoaste cateva dintre principiile metodologice pe baza carora functioneaza scoala. Ultimul pas este interviul, ocazia perfecta pentru candidati de a afla detalii de la profesorii si de la managerul campusului, astfel incat sa aiba o imagine completa asupra a ceea ce va presupune pregatirea lor profesionala. 

 Acest curs de web development poate fi urmat de catre orice persoana interesata, indiferent de background-ul profesional. Experienta dobandita si suportul pe care managerul campusului il ofera in completarea CV-ului, a scrisorii de intentie, dar si sprijinul in pregatirea interviurilor, ii ajuta pe absolventi sa isi gaseasca job-ul mult visat.


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Wild Code School pregateste generatiile viitoare de web developeri":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".