Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Cel mai util instrument de resurse umane pentru managerul HR! Iata ce poti face

19 /Apr2019
Tags: manager hrdepartament hrghid hrghid manager

Fara doar si poate ca managerul de Resurse Umane este omul-minune care le rezolva pe toate, chiar si atunci cand nu-i treaba lui s-o faca, si care se bucura de cea mai mare notorietate, prin prisma statutului de salvator universal.

El le stie pe toate, a vazut tot ce se poate vedea si nimic nu-l mai poate surprinde si nu exista incurcatura pe care sa n-o poata descurca.


Oare cate modificari ne mai asteapta in perioada urmatoare?

    Ce vizeaza aceste modificari?
    Cum faceti fata noilor cerinte?
    Ce particularitati are acum activitatea desfasurata in baza unui contract individual de munca?

Consilier Ghid complet pentru Departamentul HR contine informatii detaliate referitoare la aceste modificari legislative >>>

 
Situatiile-limita sunt la ordinea zilei si se inmultesc precum ciupercile dupa ploaie! Solutiile le tin, insa, pasul?
 
Situatia 1. De cativa ani se tot vorbeste despre faimoasa criza. In tot acest timp, s-a zvonit ca si-a si luat talpasita de cateva ori, insa, cum apar nori negri noi, cum este readusa in prim plan si i se pun in carca toate relele.


In conditiile astea, angajatii sunt in permanenta cautare de mai bine. De aceea, in ultimii ani, a fost un du-te-vino continuu. Nici nu ati apucat sa va familiarizati cu noua formula, ca s-a mai eliberat un post si va trebui sa recrutati din nou. Conducerea va preseaza sa gasiti politica de fidelizare perfecta. De parc-ar fi simplu sa motivezi niste oameni in limite ale bugetului care te fac sa razi.

Nu este tocmai simplu sa ai pe umerii tai o asemenea responsabilitate, asa ca este momentul sa apelezi la un produs profesionist.

In ziua de astazi, avem nevoie de sustinere in toate domeniile, asa ca fii pregatit sa primesti ajutorul de care ai nevoie.

Achizitionati Consilier Ghid Complet pentru Departamentul HR si primiti GRATUIT Stick-ul "Formulare editabile pentru Departamentul HR" >>>

 

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Cel mai util instrument de resurse umane pentru managerul HR! Iata ce poti face":
Rating:

Nota: 4 din 5 din 3 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".