Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Craciun fericit si un An Nou numai cu vesti bune!

24 /Dec2020
Tags: specialisti hrtelemuncasomajul tehnic 2021craciun fericit

Dragi manageri si specialisti HR, ne-am confruntat anul acesta cu o situatie fara precedent in istoria recenta. Provocarile pe care angajatii si angajatorii deopotriva au fost nevoiti sa le infrunte sunt majore.

Insa cu ajutorul dumneavoastra s-au gasit, de cele mai multe ori, solutii rapide, eficiente si corecte. Iar pentru 2021 nu putem decat sa va dorim aceeasi forta de munca si incredere in rezolvarea unor situatii neasteptate. Dar cel mai mult va dorim sanatate si voie buna si un an nou cu mult mai bun decat cel care se apropie de final. Ne dorim ca noutatile legislative sa fie in favoarea angajatorilor, angajatilor si specialistilor din orice domeniu. 

Provocarile din aria HR pot fi intotdeauna depasite prin informarea corecta, apelarea la consultati cu experienta, cu sprijinul unor ghiduri de nadejde si lucrari de specialitate apreciate in domeniu. Telemunca si somajul tehnic au fost masuri implementate la nivel global in acest an, acolo unde domeniul de activitate a permis aceste schimbari. Insa, cu siguranta, viitorul ne va demonstra ca programul flexibil si munca de acasa reprezinta noul normal, iar noi trebuie sa fim pregatiti printr-o reorganizare temeinica a activitatii profesionale!

Sa descoperim in timp util avantajele telemuncii, sa identificam beneficiile altor masuri din legislatie care ne pot ajuta nu doar sa depasim criza, ci sa si inflorim in aceasta perioada, ajungand cat mai aproape de succes. 

Ceea ce putem face in continuare este sa fim la curent cu noutatile legislative, sa acordam atentie modificarilor de ultima ora si sa ne dezvoltam profesional continuu pentru a fi cei mai buni si pentru a oferi solutii eficiente celor care isi pun sperantele in rezolvarile noastre. 

Sa aveti un 2021 linistit, plin de impliniri si numai cu vesti bune! La multi ani!

de Cristina Savu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Craciun fericit si un An Nou numai cu vesti bune!":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".