Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Obiective de performanta pentru director economic, director tehnic, sef serviciu administrativ, manager marketing si analist calitate

24 /Dec2019
Tags: obiective de performantadirector economicsef serviciu administrativanalist calitate

Regasiti mai jos cate un obiectiv de performanta pentru urmatoarele ocupatii: - director economic (cod cor 112020); - director tehnic (cod cor 112024); - sef serviciu administrativ (cod cor 121906); - manager marketing (cod cor 122107); - analist calitate (cod cor 214131).

Pentru director economic (cod cor 112020) - gradul de imbunatatire a activitatii economico-financiare a societatii cu ... % / an.

Pentru director tehnic (cod cor 112024) - modul de indeplinire cantitativa si calitativa a sarcinilor; modul de raspuns la alte solicitari decat cele curente.

Pentru sef serviciu administrativ (cod cor 121906) - modul de indeplinire cantitativa si calitativa a aprovizionarii, administrarii si intretinerii societatii si a aparaturii aferente.

Pentru manager marketing (cod cor 122107) - atingerea obiectivului de marketing stabilit pe perioada ..........; mentinerea si atingerea strategiei firmei stabilita pe perioada ......; cresterea vanzarilor companiei in urma campaniilor de marketing cu ...%.

Pentru analist calitate (cod cor 214131) - optimizarea achizitiilor; diminuarea cheltuielilor legate de materiile prime datorita bunei gestionari cu ... % / an.


 

 Raspuns oferit de Alexandra Nedelcu, Expert Legislatia muncii, pentru PortalCodulMuncii.ro!


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Obiective de performanta pentru director economic, director tehnic, sef serviciu administrativ, manager marketing si analist calitate":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".