Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Departamentul dvs. de HR este bantuit cu promotii de Halloween

27 /Oct2017
Tags: departament resurse umanedepartamentul de hrhalloween oferte

Cu totii stim ca se apropie Halloween-ul. Dar probabil va intrebati ce legatura are acesta cu resursele umane si cu serviciul dvs.

Ei bine, chiar are legatura! De Halloween, Rentrop & Straton a decis sa ofere preturi infiorator de mici la 48 de lucrari, care sa va faca munca mai usoara! (detalii aici >>)

Fie ca este vorba despre lucrari de HR, Legislatia Muncii, SSM sau pentru Institutii Publice, fiecare va va ajuta sa alungati problemele care va bantuie la serviciu.
Atentie! Promotiile sunt valabile doar 48 de ore!


Meritati sa va faceti munca mai usoara! Profitati de informatiile venite direct de la specialisti in domeniu, care lamuresc orice aspect problematic.

Iata cateva dintre titlurile pe care Rentrop & Straton vi le ofera la reducere!

HR

202 Modele de Fise de Post


Lucrarea vine in ajutorul dvs. pentru a va completa lista cu fisele de post pe care deja le aveti. Cele 202 de modele acopera cu profesionalism toate punctele pe care trebuie sa le contina acest document.
Marea varietate de fise pe care lucrarea vi le pune la dispozitie si atentia cu care acestea sunt intocmite (multitudinea de conditii prezente pe fise) va dau posibilitatea de a va intocmi corect si complet propria dvs. fisa de post in mai putin de 5 minute!
    
Calendarul vesel al managerului HR 2018, set 10 buc.

Pregatiti-va sa radeti cu lacrimi! Rasfoiti acest calendar cu 12 caricaturi absolut dementiale inspirate din domeniul resurselor umane!

Oferiti acest calendar prietenilor, clientilor si partenerilor de afaceri si veti crea o impresie absolut extraordinara! Este cadoul perfect de sfarsit de an.

Motivarea angajatilor

Lucrarea Motivarea angajatilor - 85 de modele, formulare, teste si chestionare va arata cum sa le identificati foarte precis si, mai ales, cum sa le folositi pentru motivarea angajatilor dvs.
Contine ponturi, trucuri si tehnici de motivare de ultima ora, aplicate cu succes de marile companii internationale! (detalii aici >>)    

LEGISLATIA MUNCII

 Codul muncii republicat si actualizat la zi


Lucrarea Codul muncii republicat si actualizat la zi se diferentiaza de alte lucrari legislative tocmai prin faptul ca aceasta contine atat textul Legii nr. 53/2003, cat si textul integral al deciziilor RIL, ale ICCJ si ale CCR care modifica aceasta lege!
Mai mult, modificarile si deciziile mentionate sunt marcate cu fond gri, ca sa le puteti identifica imediat.

KIT de documente INSTANT obligatorii in Legislatia Muncii

Arhiveaza pentru dvs. intr-o singura colectie modele pentru: deciziile, formularele, cererile, actele aditionale, contractele, preavizele, notificarile si demisiile, dovezi, certificate de care aveti nevoie pentru respectarea legii.
Va pune la dispozitie, cu 1 singur click, orice formular cerut in cadrul unei anume proceduri!  


 Diurna Legala in Romania si Strainatate

Aflati ce trebuie sa faceti si, mai ales, ce nu trebuie sa faceti in activitatea dvs. de delegare, detasare, acordarea diurnei si a plafonului de cazare! Totul pentru a va pune la adapost de amenzi.
Asigurati-va ca sunteti in regula aplicand informatiile si recomandarile 100% practice! (detalii aici >>)

SSM

Ghid practic Intocmirea dosarului SSM

Acest ghid practic va permite sa intocmiti corect toate documentele obligatorii pe linie de SSM. Aflati cum sa intocmiti perfect toate actele SSM pe care vi le pot solicita inspectorii muncii!
    
 Ghid practic SSM

Aflati de la specialistii in domeniu cele mai interesante aspecte legate de legislatia privind Securitatea si Sanatatea in Munca - Legea nr. 319/2006 comentata si explicata, formulare utile, instructiuni proprii... totul despre SSM.

37 de modele de fise de evaluare a riscurilor - varianta digitala

37 de fise de evaluare a riscurilor + 1 fisa bonus va ajuta sa aveti locuri de munca sigure si sanatoase. Lucrarea este disponibila in varianta digitala, cu vizualizare pe platforma online www.rspro.ro. (detalii aici >>)

INSTITUTII PUBLICE

 35 fise de post si evaluare pentru institutii publice


Fisele de post si fisele de evaluare de pe acest CD sunt in perfecta concordanta unele cu altele. Intocmite impecabil, ele acopera cu profesionalism toate punctele pe care trebuie sa le contina asemenea documente.

Modele si formulare Obligatorii de Legislatia Muncii si Salarizare pentru Institutii
Colectia completa de Documente si Formulare, gata redactate pentru departamentul de Relatii de Munca din cadrul unei Institutii Publice.

Atentie! Acestea sunt doar cateva dintre lucrarile aflate la promotie!

Vedeti aici oferta completa >>
Grabiti-va! Preturile reduse sunt valabile doar 48 de ore!

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Departamentul dvs. de HR este bantuit cu promotii de Halloween":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".