Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Prima conferinta internationala dedicata specialistilor in resurse umane, organizata de eJobs

26 /Nov2019
Tags: eveniment hrresurse umanerecrutare si selectie

eJobs organizeaza prima conferinta internationala dedicata specialistilor in resurse umane si people management si ii aduce in Romania pe Lucy Adams, fostul HR Manager al BBC, si Fredrik Harén, unul dintre cei mai cunoscuti public speakeri din lume.

Evenimentul, denumit LEAP, a fost conceput de eJobs in colaborare cu Targul de Cariere ca raspuns la nevoia din ce in ce mai evidenta a industriei de HR de a prelua tactici si mecanisme noi de leadership si people management, care depasesc granitele clasice ale resurselor umane. 

"Drept urmare, festivalul isi propune o misiune complexa, avand patru directii importante: Learn. Explore. Apply. Play. Fiecare dintre aceste directii va fi sustinuta de specialisti internationali cu experienta vasta nu doar in industrie, ci si in sectoare conexe, ca manageri in companii consacrate sau ca antreprenori”, spune Bogdan Badea, CEO eJobs Romania, conform wall-street.ro.  

Etapa de invatare (Learn) inseamna, de fapt, o serie de discursuri sustinute de manageri in HR si lideri de top, primii speakeri confirmati fiind Lucy Adams, CEO la Disruptive HR si cea care a condus timp de 5 ani operatiunile de HR ale BBC, si Fredrik Harén, unul dintre cei mai cunoscuti public speakeri din lume pe teme legate de creativitate in business. De-a lungul carierei sale a sustinut peste 1.500 de prezentari, workshop-uri si training-uri, in 45 de tari din intreaga lume.

Procesul de explorare (Explore) este asigurat prin complexitatea subiectelor abordate si directiile neconventionale propuse de invitati. Aplicabilitatea solutiilor (Apply) este redata atat prin forma ideilor propuse, cat si prin solutiile si prototipurile prezentate de sponsorii evenimentului. Iar joaca (Play) este un laitmotiv al intregului eveniment, prezenta prin subiectele, activarile, cat si locatia evenimentului.


Evenimentul va marca si lansarea studiului de piata ”Cei mai admirati angajatori din Romania”, realizat de eJobs si Universum. Realizat pe un esantion de 20.000 de repondenti, acesta este si cel mai amplu studiu de profil derulat la nivel local. Principalele rezultate ale cercetarii, precum si premierea castigatorilor vor fi facute de Federica Leotta, country manager Universum Italia.

LEAP va avea loc pe 27 februarie 2020 la Face Convention Center si va reuni peste 1.000 de specialisti in HR, manageri si antreprenori din Romania si nu numai.

Mai multe detalii despre eveniment puteti afla accesand site-ul https://leap.ro/.


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Prima conferinta internationala dedicata specialistilor in resurse umane, organizata de eJobs":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".