Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Procesul de recrutare - modele de teste pentru selectia angajatilor. De ce joaca un rol cheie?

30 /Ian2023
Procesul de recrutare - modele de teste pentru selectia angajatilor. De ce joaca un rol cheie?
Tags: proces de recrutaremodel de teste selectia angajatilormodele teste evaluare angajati

Va pregatiti de recrutarea noilor angajati? Va sfatuim sa aveti in vedere si noile posibilitati de sondare a adevaratei personalitati a celui ce aspira la postul scos de dvs. pe piata muncii.

Acordati atentie testelor ce sondeaza atat cunostintele „tehnice” ale candidatilor pentru domeniile vizate, dar mai ales pe cele care tin de personalitatea si abilitatile lor de relationare! Va ajuta sa separati eficient candidatii ideali de cei incompatibili! Sunteti stresat de noile obligatii (mai greu de inteles) legate de contracte de munca, zile libere, concedii, somaj tehnic, indemnizatii, declaratii de completat?


 Va oferim acum cea mai noua lucrare Rentrop&Straton pentru eficientizarea procesului de recrutare: 21 modele editabile de teste pentru selectia angajatilor in HR/contabilitate, DETALII AICI >>>
 
Testele controleaza atat prezenta cunostintelor specifice diverselor functii din domeniile HR/contabilitate, cat si a aptitudinilor de tip “soft” necesare valorificarii la maximum a potentialului unui candidat.


Soft skills sau hard skills? Aceasta e intrebarea sezonului de recrutare!

 
Daca aptitudinile  „hard” sunt cuantificabile si se pot cultiva din mers, prin training-uri ori cursuri de specializare (deci se pot invata),  cu cele „soft” te nasti. Le ai sau nu le ai. Nu se invata, cel mult, se pot dezvolta (doar unele). La aceeasi experienta de munca si bagaj de cunostinte „tehnice” 94% din angajatori prefera candidatul cu aptitudini soft pentru ca rezultatele lui vor fi, evident, superioare! 


 
Cele mai recente studii au demonstrat clar ca, doar cu aptitudinile „hard”, care  tin de pregatirea specifica a candidatului pentru postul respectiv, acesta nu poate face fata competitiei. 

Iar in lucrarea "21 modele editabile de teste pentru selectia angajatilor in HR/contabilitate" poti gasi toate aceste informatii! Lucrarea poate fi achizitionata cu o REDUCERE de -70% din pretul initital, VEZI AICI >>>

Fara anumite trasaturi ce tin direct de personalitatea lui (soft) – caracter, capacitate de adaptare, creativitate, capacitate de relationare/ functionare/ integrare  in echipa, abilitati de comunicare , rezistenta la stres/ schimbare, empatie - candidatul isi poate valorifica foarte greu aptitudinile „hard”.

Lucrarea contine 21 de teste editabile care verifica:

 • cunostintele specifice necesare  angajarii in departamentul de contabilitate
 • cunostintele specifice necesare angajarii in departamentul de resurse umane
 • existenta unor aptitudini de tip „soft” cum ar fi:
 • personalitatea (caracter)
 • capacitatea de adaptare
 • reactia  la stres
 • abilitati de comunicare 
 • lucrul in echipa
 • empatia
 • creativitatea
 • inteligenta emotionala
 • gradul de motivare  etc.

Bonusul adus de lucrare: testele pot fi folosite si la evaluarea angajatilor, la verificarea periodica a modului in care acestia se achita de sarcinile care le revin prin fisa postului,  inter-relationeaza cu echipa, raspund la stres sau comunica!

...si este Happy Day pentru departamentul HR!

21 Modele editabile de teste pentru selectia angajatilor in HR/contabilitate
 
Pret special: 48 lei + 5% TVA, REDUS cu 70%, VEZI AICI >>>

de Cristina Savu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Procesul de recrutare - modele de teste pentru selectia angajatilor. De ce joaca un rol cheie?":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".