Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Esti inspector de resurse umane? Iata locul de munca ideal pentru tine

04 /Apr2017
Tags: resurse umaneloc de muncaproces de recrutare

In ziua de astazi, sa gasesti un loc de munca sau un angajat pe masura asteptarilor poate fi o adevarata provocare, tocmai de aceea trebuie sa apelezi la profesionisti, pentru a eficientiza procesul de recrutare.

Probabil te afli in situatia de a cauta locul de munca de munca potrivit si nu stii de unde sa pornesti pentru a fi sigur ca esti pe drumul cel bun si nu pierzi vremea. Dar, sunt si vesti bune. Recent, a fost lansata o noua platforma de recrutare, unde poti exact jobul pe care ti-l doresti.

Este vorba despre platforma FOKUS Jobs, care propune o interfata grafica moderna si simplu de utilizat, special conceputa pentru a oferi candidatilor cele mai relevante job-uri, in timp real.

Daca domeniul resurselor umane este cel in care te-ai specializat, de exemplu, si doresti sa iti gasesti un job in aceasta arie, poti sa fii sigur ca procedeul de cautare este unul simplu si la indemana ta.

Asadar, fii la curent cu cele mai noi oferte de joburi din domenii precum: HR, legislatia muncii sau securitatea si sanatatea in munca. Ramane doar sa aplici la acele posturi care se potrivesc cel mai bine pregatirii tale.

Este necesara doar conexiunea la internet si detinerea unui computer, a unei tablete sau smartphone, pentru a te conecta si a vedea care sunt cele mai noi locuri de munca publicate, conform criteriilor selectate de tine. Daca vei cauta un domeniu sau un job anume, Fokus Jobs iti va arata cea mai relevanta cautare...vezi aici lista joburilor disponibile >>>

Asadar, tu vei putea aplica la ce consideri ca ti se potriveste, iar angajatorii te vor cauta cu siguranta, atat timp cand CV-ul tau este unul bine intocmit si potrivit domeniului tau de activitate.

Procesul de recrutare este unul simplu si transparent si poti fi sigur ca pe FOKUS Jobs toate posturile sunt reale.

"Bursa locurilor de munca. Angajati fericiti ~ angajatori fericiti", acesta este sloganul acestei platforme profesioniste de recrutare, asa ca fiecare utilizator va avea parte de cea mai buna experienta, interfanta fiind usor de utilizat si la indemana oricarei persoane aflate in cautare de job.


Cu siguranta te-ai saturat de platforme de recrutare greu de utilizat, a caror locuri de munca sunt de multe indoielnice, nestiind exact cu cine urmeaza sa ai de-a face.

Alege sa cauti prin intermediul unui instrument profesionist acel job care ti se potriveste cel mai bine si cunoaste ascensiunea in ceea ce priveste cariera ta.


Exemplu anunt:

Cautam: Inspector Resurse Umane

Profil candidat

• Absolvent studii superioare (studii socio-umane sau studii de masterat in domeniul resurselor umane);
• Experienta profesionala: minimum 2 ani in domeniul resurselor umane;
• Cunostinte aprofundate privind procesele si metodologiile specifice domeniului resurse umane;

Atributii:
Aplica si respecta prevederile legislatiei muncii in vigoare;
administrare si gestionare dosare de personal;

Beneficii: salariu motivant, bonusuri de performanta, posibilitati de specializare.

Va rugam sa aplicati pana la data de 20 ale lunii.

...vezi aici anuntul complet  >>>

 

 

Autor:

Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Esti inspector de resurse umane? Iata locul de munca ideal pentru tine":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 1 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariu



Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".