Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Ce companie ofera angajatilor 1.000 dolari pentru a lucra in continuare de acasa

27 /Mai2020
Tags: munca de acasacompania googleechipament munca de acasadistantare sociala

Intr-o perioada de relaxare a restrictiilor in care salariatii sunt chemati in ture la locul de munca si se incearca treptat revenirea la un program normal si la reluarea fireasca a activitatii, exista si companii care doresc sa mentina programul de “work from home” sau munca la domiciliu.

Dupa ce compania Twitter a anuntat ca angajatii sai vor lucra pe perioada nedeterminata de acasa si ca nu sunt mari sanse ca acestia sa revina la birou in perioada imediat urmatoare, iata ca un alt gigant isi doreste sa mentina angajatii acasa: Google a anuntat ca va oferi 1.000 de dolari fiecarui angajat pentru a continua sa lucreze de acasa. In concret, Google va rambursa angajatilor pana la 1.000 de dolari cheltuiti de acestia pentru echipament pentru a lucra de acasa, informeaza Mediafax. In acest moment, conform aceleiasi surse, doar 30% din angajati sunt asteptati sa revina la birou pana în luna septembrie.

CEO-ul Google, Sundar Pichai, i-a informat astfel pe angajatii companiei ca vor fi returnate sume de pana la 1.000 dolari acelora dintre ei care isi achizitioneaza echipament necesar pentru a continua sa lucreze de acasa.

Totodata, acesta a anuntat ca se vor redeschide treptat birourile, incepand cu circa 10% in luna iulie si ca pana in luna septembrie se va ajunge abia la 30% din totalul locurilor de munca din cadrul companiei. 

De asemenea, birourile au suferit modificari pentru a respecta regulile de distantare sociala si pentru a oferi angajatilor care vin la birou siguranta si posibilitatea unor reguli stricte de igiena si curatenie.


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Ce companie ofera angajatilor 1.000 dolari pentru a lucra in continuare de acasa":
Rating:

Nota: 5 din 5 din 3 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".