Instrumente de lucru nr. 1 pentru specialistii de HR

Peste 32.500 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national

28 /Feb2020
Tags: locuri de muncaanofmforta de muncalocuri de munca 2020

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) a transmis recent ca agentii economici ofera, la nivel national, 32.523 de locuri de munca, in timp ce angajatorii Spatiul Economic European au vacante pentru lucratorii romani un numar de 685 de posturi.

Astfel, din totalul locurilor de munca disponibile la nivel national, 1.738 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (programator, inginer in diferite domenii de activitate, economist, contabil, psiholog etc), 18.461 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, iar restul pentru persoanele cu studii primare/gimnaziale sau fara studii.

Totodata, cele mai multe locuri de munca sunt oferite pentru: agent de securitate (1.862), lucrator comercial (1.767), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.083), muncitor necalificat in industria confectiilor (1.014), muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli, zidarie (909), conducator auto transport rutier de marfuri (818) si lacatus mecanic (732), citeaza Agerpres. 

In acelasi timp, dintre cele 685 de posturi puse la dispozitie, prin reteaua Eures Romania, de catre operatorii economici din Spatiul Economic European, 550 sunt in Spania, 43 in Norvegia, 39 in Germania, 35 in Norvegia, 31 in Olanda, 18 in Finlanda si opt in Suedia.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca in reteaua Eures pot consulta ofertele accesand www.anofm.ro/eures sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca.

Va informam ca oferta locurilor de munca la nivel national poate fi consultata pe site-ul ANOFM, la sectiunea Persoane fizice/Locuri de munca vacante.


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Votati articolul "Peste 32.500 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national":
Rating:

Nota: 4 din 5 din 2 voturi


Comentarii 0 comentarii
Click aici si adauga propriul comentariuNoutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".
© copyright 2012 - 2024 Resurse-Umane.ro . Toate drepturile rezervate.
Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -

Atentie la procesul de angajare!

Evitati cele mai frecvente greseli.

Descarcati gratuit Raportul Special

Completati adresa de email pentru a primi Raportul Gratuit "Noutati despre Regulamentul Intern si CCM in 2024 - Legislatie si studii de caz -".